🥞 Συστατικά 🥞

•3 φέτες ψωμί ολικής άλεσης ή πολύσπορο
•1 αβγό βραστό
•2 φέτες μπέικον
•2 φέτες τυρί χαμηλών λιπαρών<span> </span>
•2 ροδέλες ντομάτας
•50γρ φύλλα σαλάτας, ανάμικτα
•1 κουτ. γλυκού μουστάρδα με κόκκους
•αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Διαδικασία

Ψήνετε τις φέτες ψωμιού στην τοστιέρα.
Βάζετε το μπέικον σε ένα ταψάκι καλυμμένο με λαδόχαρτο και ψήνετε στο γκριλ μέχρι να ροδίσει.
Απλώνετε τη μουστάρδα σε δύο φέτες ψωμί. Στη μία βάζετε 2 φετες χαμηλών λιπαρών τυρί και δύο ροδέλες ντομάτας.
Στην άλλη φέτα ψωμί βάζετε φύλλα σαλάτας και το βραστο αβγο κομμένα σε ροδέλες και αλατοπιπερώνετε.
Σκεπάζετε με την τρίτη φέτα ψωμί και διακοσμείτε με φέτες μπέικον. Κόβετε τα σάντουιτς στη μέση και σερβίρετε.

🌿

Κατηγορίες: BlogΣυνταγές

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *