Gourmet & light μενού για την Καθαρά Δευτέρα

ΠΡΩΙΝΟ:

Νιφάδες βρώμης μουλιασμένες σε βραστό νερό, με λιναρόσπορο, ταχίνι ολικής, μέλι , cranberries , goji berries, κανέλα
ή
Αραβική πίτα ολικής με ανάλατο φυστικοβούτυρο και Cranberries, κανέλα

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ:

15-20 ωμά αμύγδαλα και μπανάνα ή μήλο ή πορτοκάλι

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ:

Μαυρομάτικα φασόλια, με πολύχρωμες πιπεριές, λεμόνι, μουστάρδα και φαγόπυρο, και Ψητό καλαμάρι, Σαλάτα μπρόκολο
ή
Ριζότο (άγριο ρύζι) με πολύχρωμες πιπεριές, μανιτάρια, σουσάμι, μπλούμπερις και αμύγδαλα, Σαλάτα μαρούλι, ρόκα, σπανάκι, καρύδια
ή
Γαρίδες με σως μουστάρδας, κινόα με πολύχρωμα λαχανικά και ντιπ από ταχίνι και ελαιόλαδο, Σαλάτα σπαράγγια

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ:

Μήλο με ανάλατο φυστικοβούτυρο και κανέλα ή ρόφημα σόγιας και ακτινίδια

ΒΡΑΔΙΝΟ:

Μανιταρόσουπα με καστανό ρύζι, ψωμί ζέας, ελιές, σαλάτα καρότο με λεμόνι και μαυροπίπερο, φρούτο
ή
Γάλα αμυγδάλου με μούρα και κόκκινα φρούτα, κανέλα, καρύδα (smoothie)]
ή
Αραβική πίτα με σουβλάκι λαχανικών και χούμους, Σαλάτα ρόκα με καρύδια και μαυροπίπερο, στικς αγγουριού με πέστο βασιλικού, Μήλο

🌿nikos ioakimidis🌿

Κατηγορίες: Συνταγές

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *